Noticias •

Noticias

22 de febrero de 2016 | Fundación Babel Punto de Encuentro

Atrapa’t amb el Trapillo

En aquest taller aprendrà a fer els punts bàsics de ganxet per poder teixir amb el trapillo, una cistella, estalvis, catifes, etc. El preu del curs inclou el material i l’assistent es podrà endur a casa la seva creació.

L’activitat serà el dissabte 5 de Març de 10 del matí a 14h a la Seu de l’entitat, C/ travessera de les corts 228 Bis Entresol 3ª, Les Corts 08028 Barcelona .

Les places són limitades a 25 persones, i preguem confirmació d’assistència al correu electrònic [email protected] o al telèfon 93 295 57 93.

El donatiu és de 15€, aquests diners aniran destinats al projecte Casa d’acollida i orfenat “La Source du Bonheur” de Ziguinchor, el qual va ser fundat el 2008 per l’entitat i per la contrapart local. 

Actualment l’orfenat acull 11 nens i nenes d’entre 3 i 15 anys i es troba en procés de construcció d’una nova casa de propietat, amb més capacitat per poder atendre i acollir a més infants que ho necessitin.

Una activitat solidaria i creativa que volem compartir amb tu el proper dissabte 5 de Març. No t`ho perdis i reserva plaça!


Volver a noticias